PRIJZEN EN PLAATSEN

Camping de Krosselt in Velden: Ongedwongen kamperen in Limburg. Gelegen aan de rand van een natuurgebied, gemakkelijk bereikbaar en volop mogelijkheden voor wandelaars en fietsers.

De camping heeft een klein veld voor passanten. Het veld is gelegen op een zonnige plek en dicht bij de sanitaire voorzieningen. Aanvullend zijn er 3 schaduwrijke plekken aan de rand van het terrein.


In verband met het beperkte aantal plekken voor passanten is het raadzaam om via deze website via e-mail te informeren naar de beschikbaarheid.


Aankomst: uiterlijk 20:30

Vertrek: tussen 7:30 uur en 12:00 uur


PRIJZEN:


Volwassenen

eur.  4,50

per persoon, per nacht

Kinderen tm 8 Jr

gratis m.u.v. toeristenbelasting

per persoon, per nacht

Tent

eur. 3,00

per persoon, per nacht

Tent + Auto

eur. 5,00

per persoon, per nacht

Caravan + Auto

eur. 5,00

per persoon, per nacht

Camper

eur. 5,00

per persoon, per nacht

Electra

eur. 2,50

per persoon, per nacht

Huisdier (Hond)

eur. 1,00

per persoon, per nacht

Toeristenbelasting 2022

eur. 1,54


per persoon, per nacht
Passanten: 

Onze vaste plaatsen

***Op dit moment zijn al onze plaatsen bezet***

Huur


Onze plaatsen varieren in prijs van c.a. 750 euro huur per jaar tot c.a. 1200 euro, afhankeljk van de grootte, ligging en extra's zoals bijvoorbeeld extra parkeerplek of huisdieren (honden).


Stroom en Water

Iedere plaats heeft een eigen stroom- en water aansluiting met verbuiksmeter. Het verbruik wordt per plaats individueel afgerekend.


Afvalkosten

Verdere kosten betreffen de afvalverwerking (aansluiting op riool en afvalcontainers). 


Toeristenbelasting

Tot slot brengen wij voor de gemeente toeristenbelasting in rekening op basis van een forfaitaire berekening die ieder jaar door de gemeente opnieuw wordt vastgesteld.


Seizoen

Ons seizoen loopt van april tot en met september. Buiten deze periode is het kantoor, zwembad en horecagelegenheid gesloten. Vaste gasten kunnen dan nog wel verblijven op de camping. Permanente bewoning is niet toegestaan.


Als u interesse heeft in een vaste plek, kunt u een offerte vragen. Voor aan afspraak kunt u via de contactpagina met ons in contact komen..